Kunstkring 'T alent

Logo kunstroute werchter 2022

Kunstroute Werchter

Sinds jaar en dag is er grote creativiteit in Werchter, dat bekend is om zijn groot jaarlijks muziekfestival. Minder zichtbaar is de creativiteit van zijn beeldende kunstenaars. De Kunstroute wil het publiek de kans geven om thuis bij de kunstenaars kennis te maken met hun werk. Reeds 6 keer werd dit evenement georganiseerd in dit mooie landelijke dorp aan de samenvloeiing van Dijle en Demer. De route leidde telkens langs verschillende kunstenaars binnen de gemeente, met een zeer variabel aanbod: beeldhouwwerk, grafiek, schilderkunst, papierkunst, tekenen, fotografie, keramiek, woordkunst, patchwork, muziek, ...

Kunstroute Werchter 2022

In het weekend van 7 en 8 mei 2022 kon u samen met familie en vrienden de kunstwerken van verschillende getalenteerde kunstenaars uit Werchter en omstreken bewonderen tijdens de 7de editie van onze kunstroute.

Bezoeken?

Wil je graag een bezoekje brengen aan onze kunstroute? Het epicentrum van onze kunstroute is cultuurhuis de 'Jack Op' - Amerstraat 1, 3118 Werchter. Hier kan u een plan bekomen van alle locaties die te voet / met de fiets / auto vanuit het vertrekpunt bereikbaar zijn. U mag zelf kiezen welke locaties u wel/niet bezoekt en waar u uw route aanvangt. Het bezoeken van de locaties is volledig gratis.