Onze evenementen kunnen enkel doorgaan mits de geldende coronamaatregelen dit toelaten.

Kunstkring 'T alent

Kunstkerstmarkt 2021 (onder voorbehoud!)

Vr. 17, za. 18, zo. 19 december 2021

Na een corona-sabbatjaar is het weer zo ver! Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 december 2021 heten we u van harte welkom op onze kunstkerstmarkt. Onze standhouders tonen en verkopen hun mooiste creaties. Er wordt ook drank- en eetgelegenheid voorzien.

Interesse om zelf standhouder te zijn op onze kunstkerstmarkt? Eind september / begin oktober 2021 starten de inschrijvingen (onder voorbehoud). Houd zeker onze website in de gaten! Opgelet: de plaatsen zijn beperkt. Snel zijn is de boodschap!

Kunstroute Werch7er

Za. 7 en Zo. 8 mei 2022

In 2022 organiseert 't alent opnieuw haar 2 jaarlijkse kunstroute. Meer dan 30 kunstenaars tonen hun mooiste werken op één van de 15 locaties te Werchter.

Wil je graag een bezoekje brengen aan onze kunstroute? Het epicentrum van onze kunstroute is cultuurhuis de 'Jack Op' - Amerstraat 1, 3118 Werchter. Hier kan u genieten van een hapje en een tapje en een plan bekomen van alle locaties die te voet / met de fiets / auto vanuit het vertrekpunt bereikbaar zijn. U mag zelf kiezen welke locaties u wel/niet bezoekt en waar u uw route aanvangt. Alle locaties zijn gratis te bezoeken.

De kunstenaarinschrijvingen voor dit evenement zijn reeds afgesloten.