Kunstkring 'T alent

Kunstroute Werchter

Sinds jaar en dag is er grote creativiteit in Werchter, dat bekend is om zijn groot jaarlijks muziekfestival. Minder zichtbaar is de creativiteit van zijn beeldende kunstenaars. De Kunstroute wil het publiek de kans geven om thuis bij de kunstenaars kennis te maken met hun werk. Reeds 5 keer werd dit evenement georganiseerd in dit mooie landelijke dorp aan de samenvloeiing van Dijle en Demer. De route leidde telkens langs verschillende kunstenaars binnen de gemeente, met een zeer variabel aanbod: beeldhouwwerk, grafiek, schilderkunst, papierkunst, tekenen, fotografie, keramiek, woordkunst, patchwork, muziek, ...

Kunstroute Werchter 2019

In het weekend van 4 en 5 mei 2019 organiseert 't alent haar 6de kunstroute. Vanaf januari 2019 zal u zich als kunstenaar via deze pagina kunnen inschrijven voor dit evenement. Meer info volgt eind december 2018.

Return of the QR-game

Ook deze editie zal er opnieuw een QR-game zijn: op elke locatie zal een QR-code hangen die de bezoeker kan inscannen. Indien deze voldoende locaties bezocht heeft, krijgt hij/zij een gratis consumptie! Meer info volgt eind december 2018.