Troet Demey - Modern boekbinden

J.P. Troet Demey is al langer bezig met aquarel, waarvan hier een paar exemplaren worden getoond en verkocht. Modern of creatief boekbinden is zijn nieuwe passie. De boekjes variëren van klein naar groot en hebben elk een eigen binding. Alle boekjes werden ambachtelijk met de hand en met veel zorg gemaakt. Leuke eindejaar cadeautjes aan erg schappelijke prijzen. Droomboekjes, adressenboekjes, gastenboekjes, reisdagboekjes…..

Veerle Defer - Schilderkunst, acryl, aquarel

Veerle Defer schildert in de disciplines aquarel en acryl, figuratief, intuïtief en soms eens abstract. Ze is al een tijdje bezig met de nieuwe techniek pouring. Ze volgde academie en geeft soms ook eens workshops over haar werk. Deze werken zijn vooral gekenmerkt door veel kleurenrijkdom en tonen de schoonheid van het leven, in tegenstelling tot de grauwheid van de realiteit.

Rina Schotmans - Poëzie

Rina Schotmans stond al meermaals op verschillende podia Rina is lid van de kunstkringen 't Alent en OK2000. Een grote melancholie typeert haar poëzie waarin ze kwetsbaarheid aan bod laat komen, doorweeft met een fijngevoeligheid, balancerend tussen licht en duister.

Veereeck - Olieverf

Vereeck is een jong kunstenaar maar een oude olieverfschilder. Haar beelden hebben een nieuwe artistieke waarde door de originele maar herkenbare beelden die dramatiek en romantiek uitstralen en die iedereen raken in hun hart en ziel. www.vereeck.exto.org www.facebook.com/Vereeck

Nik Audenaert - Juwelen

Ik creëer zilveren, gouden en vergulde juwelen. Door te experimenteren met eenvoudige vormen kom ik soms tot een verrassend resultaat. Ik gebruik halfedelstenen, natuurparels, kunsthars, emaille en klei om kleur te geven. De juwelen die ik maak, zijn telkens anders en uniek.

Lieve Kempeneers - Papierkunst

Mijn vrije lange winteravonden vul ik op met creatieve ontspanning. Met een gevoel van “niets moet, alles kan” ga ik dan aan de slag. Meestal op basis van recyclagematerialen bekom ik - soms kunstige - werkjes van uiteenlopende aard. Op deze kunstkerstmarkt zal je voornamelijk creaties van papier te zien krijgen.

Philippe Hendrix - Poëzie

De Rotselaarse dichter Philippe Hendrix wordt regelmatig door de muze bezocht, wat resulteert in gedichten over de meest uiteenlopende onderwerpen, maar geschiedenis en mythologie zijn toch erg geliefde thema’s. Op Gedichtendag en andere evenementen leest hij voor uit eigen werk. In 2016 verscheen zijn debuut dichtbundel Duo van zalm en Merlijn.

Mie Lauwers - Viltwerk, decoratie, kunstenaarsberen

'MiewoL staat garant voor HANDGEMAAKT en ORIGINEEL. Alle vilt en breiwol maak en spin ik zelf. Oude kleding geef ik een tweede leven. Een geschenk gemaakt door MiewoL is 100% origineel.'

Maurice Heymbeeck - Foto's op canvas en di-bond

1e publicatie gedichten tijdens POËZIE-OOGST 2015(=eigen organisatie) te Nieuwe Kloostertuin te Tildonk.

1e werken voor en aan ART-O-MAAT/AR-2-MAAT/ 3 (3 kunstautomaten),foto’s op verschillende achtergronden/samenstelling vanaf 2015.

Sinds 12/2016: foto’s op aluminium, di-bond, foaming, canvas

Geselecteerde inzending natuurfotografie (Natuurpunt)2016 + 2017

Ludo Jacobs - Foto's op aluminium

Foto's van tropische orchideeën en foto's geïnspireerd door de natuur. Alle foto's zijn HD metal print. Een selectie is ook beschikbaar als postkaart met bijpassende omslag. De tropische orchideeën werden gefotografeerd in de Plantentuin te Meise, waar ik werk aan het project om al hun orchideeën uit hun collectie op foto te zetten. Hun collectie bestaat uit ca. 1700 exemplaren.

Kristin Bemelmans - Schilderkunst

Kleur brengen in een vaak grijze wereld. Dàt is mijn doel! Ik probeer met kleur te vertellen wat ik met taal niet kan bereiken. Ik wil je raken, ik wil je blij maken, ik wil dat je voelt, ik wil je doen nadenken… In een wereld waaraan ik aan zoveel voorwaarden moeten voldoen geeft schilderen mij een ongekende vrijheid.

Kavita Vlieghe - Origami

Kavita Vlieghe beleeft sinds haar tienerjaren plezier aan origami; de kunst van papiervouwen. Dit jaar stelde ze samen met ‘t alent tentoon in Duitsland. Creëren is scheppen van sfeer, zeker in deze kerstdagen, zoals de blinkende sterren in alle grootte die de Kerstboom doen schitteren met deze unieke, handgemaakt stukken, geheel volgens de regels, zonder lijm of schaar.

Cony Scheers - Digitaal bewerkte uitgeprinte schetsen

In mijn werken vertrek ik van schetsen die ik tot blikvangende compositie bewerk. In elk werk zit urenlang doordacht samenspel van contrasten,kleuren, en lijnen. Een aanrader voor wie van originaliteit en kleurenspel houdt.

Simon Boydens - Bewerking van glas

Simon Boydens graveert en schildert op ambachtelijke wijze op glas voor dagelijks gebruik. Ze decoreert met unieke ontwerpen. De glasstukken kunnen worden gepersonaliseerd met naam en datum. Voor meer info: www.mariez.be